fbpx

За onlinezala.bg

Tвоята лична зала

Onlinezala.bg е за всички, които искат да влязат във форма без да се налага да ходят във фитнеса.
Залата е там, където си ти!

Как да се свържете с нас?

Ако искате брандът ви да достигне до аудитория с интереси към Фитнес и Здраве, свържете се с нас на office@artefcom.com

Нашите ценности

Здравето преди всичко

Всеки избира за какво да спортува - за тяло, за самочувствие, за настроение. Ние вярваме, че трябва да се водим от това да сме здрави и със силен имунитет, и след това как изглеждаме.

Професионално отношение

За всяка специфична тема, търсим доказани специалисти, от който да почерпим компетентни насоки по въпроса.

Разбиране към различията

Стимулът за един човек да прави упражнения може да спре друг. Стремим се към разнообразие, така че всеки да намери нещо за себе си.

Автори и консултанти

Екипът зад Online Zala BG

Катя Делипавлова

Основател и сертифициран инструктор

Тренировките са част от ежедневието ми повече от 20 години.
Експериментирам с различни стилове упражнения. Любими са ми въздушна йога и въздушен обръч.

По професия съм Маркетолог с над 7 годишен опит. През 2018 г. основах агенция за дигитален маркетинг – www.artefcom.com

А от съчетанието на двете ми страсти – тренировките и онлайн комуникациите, се роди www.onlinezala.bg 

Най-голямата ми мотивация са двете ми дъщери, в които се надявам да възпитам култура за физическа активност, защото тя е ЗДРАВЕ, СИЛА, УСПЕХ.

Д-р Айча Заралиева

автор и консултант

Д-р Айча Заралиева е родена на 1. Април 1986 в Търговище. Завършва медицина в МУ – София през 2011г., и здравен мениджмънт през 2013г. в УНСС – София. През 2016г. придобива специалност физикална и рехабилитационна медицина. От 2017г. е асистент в Катедрата по физикална медицина и рехабилитация към Медицински факултет на МУ – София и работи в Отделението по физикална и рехабилитационна медицина на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“ – София. От 2018г. се присъединява към екипа на Медицински център „СпортМед“ в София. Професионалните ѝ интереси са в областта на заболяванията на опорно-двигателния апарат, свързани с пренатоварване, спортен травматизъм, дегенеративните ставни заболявания, увреждания на периферната нервна система и тяхното лечение с методите на физикалната медицина, кинезитерапията и рехабилитацията.

Ива Г. Георгиева

маркетинг мениджър

Здравейте!
Казвам се Ива Г. Георгиева.
Пълна съм с идеи и енергия, които искам да вложа в полезни и мотивиращи мисии и продукти.
Занимавам се с маркетинг от няколко години. Преди година създадох своя марка вино – „Либе” (@libe.wine).
Обичам да спортувам, да пиша, да танцувам, пътувам, вдъхновявам и непрекъснато да търся нови предизвикателства. Вярвам, че спортът, хубавата храна и позитивното мислене, са най-важните съставки за еднин по-щастлив живот.
Смятам, че onlinezala.bg е мястото, където всеки може да намери полезна и подробна информация, която да го насочи към най-подходящия за него спорт, да му даде съвети за воденето на по-здравословен живот и да го мотивира да покорява нови върхове.

Аделина Бейкова

Автор и Експериментатор

Здравейте, аз съм Ади и помагам на www.onlinezala.bg като пиша статии за различните видове спортове, които пробвам и споделям преживяното с вас. Обичам да тренирам, защото това ми помага да водя здравословен живот, както и да ставам по–силна и гъвкава.

Когато разбрах за onlinezala.bg,  нямах търпение да участвам, радвам се че най-сетне и сайтът е готов.

Незабравяйте да последвате мен (@AngelaBakesoff) и @online_zala_bg в Инстаграм.

Станислава Явашева

Автор и мотиватор

Здравейте,

Аз съм Станислава. Завършила съм ИУ-Варна и в момента съм Акаунт мениджър в телекомуникционна компания. От 4 години тренирам активно и забелязвам как това се отразява не само на физиката, но и на психиката ми. В началото започнах с ниско интензивни тренировки като йога, пилатес, въздушна йога, но постепенно интересът ми се измести към високо интезивните такива, и по-специално:  Tabata, HIIT, различни видове кондиционни и кръгови тренировки. По тях се запалих в следствие на любовта ми към планината и желанието ми да имам по-голяма издържливост по време на трекинги в нашите прекрасни планини.
Идеята на www.onlinezala.bg ме впечатли, защото със заседналия начин на живот, който доста от нас водят, смятам че има нужда от повече посланници на движението и така реших да се присъединя към екипа.

Ани

Преподавател по Пилатес

За мен, освен здраве и дисциплина, спортът е одухотвореност, баланс, синхрон, добра координация между ума и тялото, правилно дишане и не на последно място – удоволствие. Според мен да спортуваш означава да се забавляваш. Всеки сам трябва да намери смисъл в избраното спортно занимание и да се чувства добре практикувайки го. Само тогава човек постига желаните резултати и се чувства добре в кожата си. В моите часове ние не просто се раздвижваме и оформяме телата си, а си подаряваме преживяване и се зареждаме.

Ваня Игнатова

Автор и мотиватор

Здравейте,

    Казвам се Ваня Игнатова. По образование съм педагог, но вече повече от 6 г. работя в сферата на био и здравословното хранене. Като един истински представител на зодия Телец, обичам да ми е вкусно и красиво. Разбирай – мнооого вкусно и мнооого красиво. Внимавам какво слагам на масата си, украсявам чинията си, но без да изпадам в крайности. Харесвам движението, мога да измина пеша стотици киломентри. Обожавам книгите, природата и добрата компания на приятели. От малка спортувам ( не професионално ). Тренирала съм какво ли не, но и до днес любими за мен остават скачането на ластик и играта на федербал. Ако ми се отдаде случай да се включа в някое от двете занимания, никога не пропускам.

 

Приветствам създателите на www.onlinezala.bg за мисията която са си поставили – да обръщаме внимание на своето здраве и физическа активност, като показват, че за целта не са нужни скъпо струващи уреди а мотивация и малки първи крачки.

Тук ще намериш:

Онлайн тренировки

Поддържай форма където и когато пожелаеш – от вкъщи, от офиса, навън, с богато разнообазие от:

  • Фитнес тренировки
  • Йога практики
  • Спортни занимания
  • Конкретни упражнени

Екипировка и аксесоари

В нашия шопинг гайд сме ти подготвили подбрани списъци за:

  • екипировка за хоум фитнеса ти
  • полезни смарт аксесоари
  • outdoor екипировка
  • дрехи и аксесоари според избрания спорт

Корпоративни услуги

Онлайн тренировки за home office служители на фирми.

Осигуренте структурирана и планирана физическа активност за вашите служители с групови онлайн тренировки.

За да поръчате онлайн тренировка, пишете ни на office@artefcom.com