fbpx

Athletic Online zala

Tвоята лична зала

Onlinezala.bg е за всички, които искат да влязат във форма без да се налага да ходят във фитнеса.
Залата е там, където си ти!

Автори и консултанти

Екипът зад onlinezala.bg

Катя Делипавлова

Основател и сертифициран инструктор

Тренировките са част от ежедневието ми повече от 20 години.
Експериментирам с различни стилове упражнения. Любими са ми въздушна йога и въздушен обръч.

По професия съм Маркетолог с над 7 годишен опит. През 2018 г. основах агенция за дигитален маркетинг – www.artefcom.com

А от съчетанието на двете ми страсти – тренировките и онлайн комуникациите, се роди www.onlinezala.bg 

Най-голямата ми мотивация са двете ми дъщери, в които се надявам да възпитам култура за физическа активност, защото тя е ЗДРАВЕ, СИЛА, УСПЕХ.

Д-р Айча Заралиева

автор и консултант

Д-р Айча Заралиева е родена на 1. Април 1986 в Търговище. Завършва медицина в МУ – София през 2011г., и здравен мениджмънт през 2013г. в УНСС – София. През 2016г. придобива специалност физикална и рехабилитационна медицина. От 2017г. е асистент в Катедрата по физикална медицина и рехабилитация към Медицински факултет на МУ – София и работи в Отделението по физикална и рехабилитационна медицина на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“ – София. От 2018г. се присъединява към екипа на Медицински център „СпортМед“ в София. Професионалните ѝ интереси са в областта на заболяванията на опорно-двигателния апарат, свързани с пренатоварване, спортен травматизъм, дегенеративните ставни заболявания, увреждания на периферната нервна система и тяхното лечение с методите на физикалната медицина, кинезитерапията и рехабилитацията.

Ива Г. Георгиева

маркетинг мениджър

Здравейте!
Казвам се Ива Г. Георгиева.
Пълна съм с идеи и енергия, които искам да вложа в полезни и мотивиращи мисии и продукти.
Занимавам се с маркетинг от няколко години. Преди година създадох своя марка вино – „Либе” (@libe.wine).
Обичам да спортувам, да пиша, да танцувам, пътувам, вдъхновявам и непрекъснато да търся нови предизвикателства. Вярвам, че спортът, хубавата храна и позитивното мислене, са най-важните съставки за еднин по-щастлив живот.
Смятам, че onlinezala.bg е мястото, където всеки може да намери полезна и подробна информация, която да го насочи към най-подходящия за него спорт, да му даде съвети за воденето на по-здравословен живот и да го мотивира да покорява нови върхове.

Аделина Бейкова

Автор и Експериментатор

Здравейте, аз съм Ади и помагам на www.onlinezala.bg като пиша статии за различните видове спортове, които пробвам и споделям преживяното с вас. Обичам да тренирам, защото това ми помага да водя здравословен живот, както и да ставам по–силна и гъвкава.

Когато разбрах за onlinezala.bg,  нямах търпение да участвам, радвам се че най-сетне и сайтът е готов.

Незабравяйте да последвате мен (@AngelaBakesoff) и @online_zala_bg в Инстаграм.

Станислава Явашева

Автор и мотиватор

Здравейте,

Аз съм Станислава. Завършила съм ИУ-Варна и в момента съм Акаунт мениджър в телекомуникционна компания. От 4 години тренирам активно и забелязвам как това се отразява не само на физиката, но и на психиката ми. В началото започнах с ниско интензивни тренировки като йога, пилатес, въздушна йога, но постепенно интересът ми се измести към високо интезивните такива, и по-специално:  Tabata, HIIT, различни видове кондиционни и кръгови тренировки. По тях се запалих в следствие на любовта ми към планината и желанието ми да имам по-голяма издържливост по време на трекинги в нашите прекрасни планини.
Идеята на www.onlinezala.bg ме впечатли, защото със заседналия начин на живот, който доста от нас водят, смятам че има нужда от повече посланници на движението и така реших да се присъединя към екипа.

Ани

Преподавател по Пилатес

За мен, освен здраве и дисциплина, спортът е одухотвореност, баланс, синхрон, добра координация между ума и тялото, правилно дишане и не на последно място – удоволствие. Според мен да спортуваш означава да се забавляваш. Всеки сам трябва да намери смисъл в избраното спортно занимание и да се чувства добре практикувайки го. Само тогава човек постига желаните резултати и се чувства добре в кожата си. В моите часове ние не просто се раздвижваме и оформяме телата си, а си подаряваме преживяване и се зареждаме.

Ваня Игнатова

Автор и мотиватор

Здравейте,

    Казвам се Ваня Игнатова. По образование съм педагог, но вече повече от 6 г. работя в сферата на био и здравословното хранене. Като един истински представител на зодия Телец, обичам да ми е вкусно и красиво. Разбирай – мнооого вкусно и мнооого красиво. Внимавам какво слагам на масата си, украсявам чинията си, но без да изпадам в крайности. Харесвам движението, мога да измина пеша стотици киломентри. Обожавам книгите, природата и добрата компания на приятели. От малка спортувам ( не професионално ). Тренирала съм какво ли не, но и до днес любими за мен остават скачането на ластик и играта на федербал. Ако ми се отдаде случай да се включа в някое от двете занимания, никога не пропускам.

 

Приветствам създателите на www.onlinezala.bg за мисията която са си поставили – да обръщаме внимание на своето здраве и физическа активност, като показват, че за целта не са нужни скъпо струващи уреди а мотивация и малки първи крачки.

Тук ще намериш:

Онлайн тренировки

Поддържай форма където и когато пожелаеш – от вкъщи, от офиса, навън, с богато разнообазие от:

  • Фитнес тренировки
  • Йога практики
  • Спортни занимания
  • Конкретни упражнени

Екипировка и аксесоари

В нашия шопинг гайд сме ти подготвили подбрани списъци за:

  • екипировка за хоум фитнеса ти
  • полезни смарт аксесоари
  • outdoor екипировка
  • дрехи и аксесоари според избрания спорт

Корпоративни услуги

Онлайн тренировки за home office служители на фирми.

Осигуренте структурирана и планирана физическа активност за вашите служители с групови онлайн тренировки.

За да поръчате онлайн тренировка, пишете ни на office@artefcom.com