fbpx

Athletic Online zala

Tвоята лична зала

Onlinezala.bg е за всички, които искат да влязат във форма без да се налага да ходят във фитнеса.
Залата е там, където си ти!

Запознай се с треньорите

Христо Ченов

Здравейте,
Казвам се Христо Ченов и съм управител и персонален треньор в Атлетик Фитнес от 2007г.

Бивш състезател многократен шампион и медалист в спринтовите бягания на 100м.,200м. и 400м. както и треньор с успехи в тези дисциплини.
Имам над 15г. треньорски опит във фитнеса и атлетиката с хора и състезатели от всякакви нива, от начинаещи до национални шампиони. Завършил съм треньорски профил (специалност лека атлетика) в Националена Спортна Академия „Васил Левски“ (НСА) , както и курс за фитнес инструктор и персонален треньор към Фитнес Академия България. Също завършвам (2021) магистърска програма към НСА специалност кондиционна тренировка.

Ако сте трениращи с удоволствие ще споделя опит и мнения как да подобрите вашите резултати. Ако не сте между трениращите,… ще направим заедно първите стъпки в това начинание!

Кейт Иванова

Здравейте, аз съм Кейт, Кейти, Кейтчо, Катюш, Катюшка, Катерина …. в общи линий, на който както си му харесва 😜
Лицензиран Zumba®️ Fitness инструктор от 2014 година
Лицензиран Zumba®️Kids & Kids jr. инструктор от 2015 година.
Лицензиран Strong Nation™️ Инструктор от 2015 година.
Водя още: TABATA, Fitball, имам и собствена спортна програма – Combo Fit.
Преподавах и живеех в град Ямбол, където отварих и собствена зала за групови тренировки.
Преди година реших да се преместя и развивам в Пловдив…. Такива промени са свързани с любов, нали знаете! 😜
Към момента преподавам Strong Nation™️ в Атлетик Финтес Марково Тепе.

Теодор Александров

Здравейте, аз съм Тео и от 12 години работя в Атлетик Фитнес с начално професионално развитие като фитнес инструктор, преквалификация като фитнес координатор, заместник управител.

Образование: Висше, НСА, Треньор, Специалност Баскетбол.

Обучение на военни и МВР и кондиционен треньор.

Курс за фитнес инструктор към фитнес Академия България (EQF Level3)
Курс за персонален треньор фитнес инструктор към фитнес Академия България (EQF Level4)
Курс за спортна рехабилитация (level1)
Семинар за суплементация към Biotech USA
Семинар и сертификат за Хранителни разстройства,анорексия и булимия(Пула)Хърватска
От 4 години съм кондиционен треньор на Баскетболен клуб Славия.

Автори и консултанти

Екипът зад onlinezala.bg

Катя Делипавлова

Основател

Тренировките са част от ежедневието ми повече от 20 години.
Експериментирам с различни стилове упражнения. Любими са ми въздушна йога и въздушен обръч.

По професия съм Маркетолог с над 10 годишен опит. През 2018 г. основах агенция за дигитален маркетинг – www.artefcom.com

А от съчетанието на двете ми страсти – тренировките и онлайн комуникациите, се роди www.onlinezala.bg 

Най-голямата ми мотивация са двете ми дъщери, в които се надявам да възпитам култура за физическа активност, защото тя е ЗДРАВЕ, СИЛА, УСПЕХ.

Д-р Айча Заралиева

автор и консултант

Д-р Айча Заралиева е родена на 1. Април 1986 в Търговище. Завършва медицина в МУ – София през 2011г., и здравен мениджмънт през 2013г. в УНСС – София. През 2016г. придобива специалност физикална и рехабилитационна медицина. От 2017г. е асистент в Катедрата по физикална медицина и рехабилитация към Медицински факултет на МУ – София и работи в Отделението по физикална и рехабилитационна медицина на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“ – София. От 2018г. се присъединява към екипа на Медицински център „СпортМед“ в София. Професионалните ѝ интереси са в областта на заболяванията на опорно-двигателния апарат, свързани с пренатоварване, спортен травматизъм, дегенеративните ставни заболявания, увреждания на периферната нервна система и тяхното лечение с методите на физикалната медицина, кинезитерапията и рехабилитацията.

Ива Г. Георгиева

маркетинг мениджър

Здравейте!
Казвам се Ива Г. Георгиева.
Пълна съм с идеи и енергия, които искам да вложа в полезни и мотивиращи мисии и продукти.
Занимавам се с маркетинг от няколко години. Преди година създадох своя марка вино – „Либе” (@libe.wine).
Обичам да спортувам, да пиша, да танцувам, пътувам, вдъхновявам и непрекъснато да търся нови предизвикателства. Вярвам, че спортът, хубавата храна и позитивното мислене, са най-важните съставки за еднин по-щастлив живот.
Смятам, че onlinezala.bg е мястото, където всеки може да намери полезна и подробна информация, която да го насочи към най-подходящия за него спорт, да му даде съвети за воденето на по-здравословен живот и да го мотивира да покорява нови върхове.

Аделина Бейкова

Автор и Експериментатор

Здравейте, аз съм Ади и помагам на www.onlinezala.bg като пиша статии за различните видове спортове, които пробвам и споделям преживяното с вас. Обичам да тренирам, защото това ми помага да водя здравословен живот, както и да ставам по–силна и гъвкава.

Когато разбрах за onlinezala.bg,  нямах търпение да участвам, радвам се че най-сетне и сайтът е готов.

Незабравяйте да последвате мен (@AngelaBakesoff) и @online_zala_bg в Инстаграм.

Станислава Явашева

Автор и мотиватор

Здравейте,

Аз съм Станислава. Завършила съм ИУ-Варна и в момента съм Акаунт мениджър в телекомуникционна компания. От 4 години тренирам активно и забелязвам как това се отразява не само на физиката, но и на психиката ми. В началото започнах с ниско интензивни тренировки като йога, пилатес, въздушна йога, но постепенно интересът ми се измести към високо интезивните такива, и по-специално:  Tabata, HIIT, различни видове кондиционни и кръгови тренировки. По тях се запалих в следствие на любовта ми към планината и желанието ми да имам по-голяма издържливост по време на трекинги в нашите прекрасни планини.
Идеята на www.onlinezala.bg ме впечатли, защото със заседналия начин на живот, който доста от нас водят, смятам че има нужда от повече посланници на движението и така реших да се присъединя към екипа.

Ани

Преподавател по Пилатес

За мен, освен здраве и дисциплина, спортът е одухотвореност, баланс, синхрон, добра координация между ума и тялото, правилно дишане и не на последно място – удоволствие. Според мен да спортуваш означава да се забавляваш. Всеки сам трябва да намери смисъл в избраното спортно занимание и да се чувства добре практикувайки го. Само тогава човек постига желаните резултати и се чувства добре в кожата си. В моите часове ние не просто се раздвижваме и оформяме телата си, а си подаряваме преживяване и се зареждаме.

Ваня Игнатова

Автор и мотиватор

Здравейте,

    Казвам се Ваня Игнатова. По образование съм педагог, но вече повече от 6 г. работя в сферата на био и здравословното хранене. Като един истински представител на зодия Телец, обичам да ми е вкусно и красиво. Разбирай – мнооого вкусно и мнооого красиво. Внимавам какво слагам на масата си, украсявам чинията си, но без да изпадам в крайности. Харесвам движението, мога да измина пеша стотици киломентри. Обожавам книгите, природата и добрата компания на приятели. От малка спортувам ( не професионално ). Тренирала съм какво ли не, но и до днес любими за мен остават скачането на ластик и играта на федербал. Ако ми се отдаде случай да се включа в някое от двете занимания, никога не пропускам.

 

Приветствам създателите на www.onlinezala.bg за мисията която са си поставили – да обръщаме внимание на своето здраве и физическа активност, като показват, че за целта не са нужни скъпо струващи уреди а мотивация и малки първи крачки.

Тук ще намериш:

Онлайн тренировки

Поддържай форма където и когато пожелаеш – от вкъщи, от офиса, навън, с богато разнообазие от:

  • Фитнес тренировки
  • Йога практики
  • Спортни занимания
  • Конкретни упражнени

Екипировка и аксесоари

В нашия шопинг гайд сме ти подготвили подбрани списъци за:

  • екипировка за хоум фитнеса ти
  • полезни смарт аксесоари
  • outdoor екипировка
  • дрехи и аксесоари според избрания спорт

Корпоративни услуги

Онлайн тренировки за home office служители на фирми.

Осигуренте структурирана и планирана физическа активност за вашите служители с групови онлайн тренировки.

За да поръчате онлайн тренировка, пишете ни на office@artefcom.com