fbpx

Какво представлява пирамидалната схема за организиране на седмицата и ежедневието?

Представи си, че всеки ден НЕ се състои от еднакъв брой часове.

Представи си, че седмицата НЕ започва в понеделник.

Представи си, че можеш да преодолееш тези наложени ограничения, и да си съставиш ежедневен режим спрямо собственото си светоусещане.

Това са принципите на пирамидалната схема за организиране на седмицата и ежедневието, която можеш да свалиш безплатно и да приложиш още днес.

Във файла ще намериш и инструкция за прилагане на пирамидалната схема за организация на седмицата.

Защо да избереш пирамидалното планиране пред стандартния график 24/7?

Пирамидалното организиране на времето ти дава възможност да започнеш плавно и да въведеш постепенно новата задача/задачи в ежедневието си.

  • Така по-лесно ще привикнеш с промяната
  • Ще си дадеш време за адаптация
  • Ще избегнеш синдрома „всяко чудо за три дни“.

Случвало ли ти се е да изпиташ еуфория, когато започваш нещо ново, и след това еуфорията да премине в съмнения, отегчение или загуба на етусиазъм?

С постепенното навлизане в нов режим, нова задача или цел, ще имаш ясен план, който да следваш и действията ти ще бъдат планирани и структурирани. А това е от важно значение за постигането на успех в края на седмицата.

Моята седмица започва в сряда. А твоята?

Това е другото специфично за пирамидалният темплейт за организация на седмицата – първият ден от твоят седмичен план (или върхът на пирамидата) е този, който сам избереш.

В приложения пример, първият ден е петък. Петък е и 1-ви януари 2021 г. А какво по-добро начало на годината от експериментирането с нов метод за постигане на целите?

СВАЛИ ТЕМПЛЕЙТА СЕГА

Icon Calendar сряда декември 30, 2020
Icon Profile Катя Делипавлова

Тренировките са част от ежедневието ми повече от 20 години. Експериментирам с различни стилове упражнения. Любими са ми въздушна йога и въздушен обръч. Професионално се занимавам с маркетинг. В съчетание на двете ми страсти - тренировките и онлайн комуникациите, се роди www.onlinezala.bg А като майка на две момичета, се надявам да възпитам у тях култура за физическа активност, защото тя е ЗДРАВЕ, СИЛА, УСПЕХ.