fbpx

Готвиш се да пренесеш тренировкта си на открито? Ако досега си тренирал в спортна зала, фитнес клуб или вкъщи, то тренировката на открито е много добро решение както за разнообразяване на досегашната ти програма, така и за изграждането на нова.

 

Ето топ 5 помощника при тренировка в парка, на плажа или в планинината.

 

Каквато и физическа активност да избереш да изпълняваш на открито – кардио, високоинтензвивнa, за сила и издържливост или за мобилност, аксесоарите, които съм избрала, са универсални и могат да се използват за всеки един от типовете упражнения.

 

Смарт стелки

 

Да, правилно прочете – смарт стелки, които измерват и проследяват ежедневната активност. Получаваш и анализ на резултатите от тях в телефона си. Проследяването на постиженията допълнително ще те мотивира да подобряваш резултатите ежедневно.

Можеш да ги разгледаш в сайта на Декатлон.

И т.като съм фен на всички смарт помощници, за смарт гривните и часовниците ще подготвя отделна статия.

 

Колан за бутилка за вода

 

Хидратирането преди и след тренировка е толкова важно, колкото и поемане на течности по време на упражненията. Водата трябва да се пие на малки глътки.

Коланът ще ви позволи да носите вода със себе си, без да са заети ръцете ви или да носите раница.

Поръчай колана за вода от сайта на Декатлон.

Тежести за ръце и крака

 

За да не носиш гиричките със себе си в парка, можеш да използваш тежести за ръце и крака. Те ще спомогнат за тонизиране и укрепване на мускулите по време на тренировките на открито.

Как да избереш подходящите тежести?

Когато вдигнеш гиричката, дъмбела или друг вид тежест, е нужно да изпиташ леко напрежение при изпълнение на упражнението. Ако усещаш лекота, то тежестта не е достатъчна за постигане на оптимални резултати.

Разгледай тези тежести в сайта на Декатлон.

Калъф за ръка за смартфон

 

Удобството да носиш телефона си и да следиш с него физическата си активност или просто да слушаш мотивираща музика, без да се притесняваш, че може да изпадне от джоба ти.

Можеш да го поръчаш оналйн от сайта на Декатлон.

Кърпа за глава за студено време и Лента за глава за топло време

 

Освен че ще ти осигури топлина по време на тренировката на открито, кърпата за глава ще попие потта при високоинтензивните упражнения.

За топлите дни на тренировка на открито е подходяща лентата за глава:

Намерия в сайта на Декатлон.

Накитниците за фитнес, също са подходящ аксесоар за попиване на изпотяването по време на тренировка.

 

 

Icon Calendar вторник март 23, 2021
Icon Profile Катя Делипавлова

Тренировките са част от ежедневието ми повече от 20 години. Експериментирам с различни стилове упражнения. Любими са ми въздушна йога и въздушен обръч. Професионално се занимавам с маркетинг. В съчетание на двете ми страсти - тренировките и онлайн комуникациите, се роди www.onlinezala.bg А като майка на две момичета, се надявам да възпитам у тях култура за физическа активност, защото тя е ЗДРАВЕ, СИЛА, УСПЕХ.