fbpx

Да влезеш във форма от вкъщи е желанието на всички онези хора, които нямат време да посещават фитнес залата или се срамуват се да тренират сред други хора. Те предпочитат удобството на собствения си дом, за да се изпотят на спокойствие и да постигнат максимални резултати без да се съревновават с другите трениращи.

Точно за тях, преди 1 година създадох onlinezala.bg – за да направя по-достъпни упражненията и тренировките за всички онези хора, които не знаят откъде да започнат.

Винаги съм вярвала, че:

Физическата активност играе ключова роля не само за добрата форма на тялото, но и за силния имунитет и психическото здраве на хората.

И за радост има още много други хора, които като мен са се посветили на това да мотивират повече българи към физическа активност.

Тази година onlinezala.bg сключи партньорство с Атлетик Фитнес и към днешна дата, можем да предложим разнообразие от онлайн тренировки на всички хора, които искат да тренират вкъщи или на открито.

 

Котато ти не отивша във залата, залата идва при теб

За всички, които предпочитат да спортуват вкъщи, „отворихме“  12-тия клуб на Атлетик Фитнес – Атлетик Онлайн Зала.

В нея има същото разнообразие от тренировки, подбрани според най-често търсените нужди на клиентите. А именно – изграждане сила и мускулна маса, отслабване, стягане, гъвкавост.

Как да влезеш във форма от вкъщи с онлайн тренировки и упражнения в домашни условия?

За да постигнеш желаното оформяне на тялото, подобряване на здравето и повишаване на самочувствието, има 3 стъпки за максимална ефективност на действията ти. А именно: ясен план, постоянство и компетентни напътствия.

За преминаването на тези 3 стъпки, в онлайн залата освен онлайн тренировки, ще получиш и още полезни онлайн услуги:

1 стъпка – Ясен план или Персонален тренировъчен план

Когато закупиш достъп до онлайн залата, получаваш и възможност да изчислиш онлайн своя тренировъчен план. Напълно според нуждите му – отслабване, раздвижване, мускули или активно дълголетие. Програмата дава конкретни насоки на начинаещите какви упражнения да включат, колко често и как да ги изпълняват.

2 стъпка – Постоянство

Когато имаш ясен треноровъчен план и знаеш какви упражнения и тренировки са ти нужни, в онлайн залата можеш да намериш от видеа с готови тренировки и преставяне на упражнения от професионалните треньори на Атлетик Фитнес.

А след като от начинаещ, преминеш в фаза „напреднал“, можеш да изчислиш новия си тренировъчен план, за да надградиш постигнатото. Или да се свържеш с някой от персоналните ни треньори, както и с диетолог и физиотерапевт, за да преминеш на следващо ниво.

3 стъпка – Напътствия и съвети от компетентни професионалисти

По пътя към здравословния живот и нови навици, в онлайн залата ще намериш и интервюта на актуални теми с доказани специалисти във сфери като – хранене, физиотерапия, екипиране, изграждане на навици и др.

Интернет е пълен с информация, но това което е добре за приятелите ти, може да се окаже неподходящо за теб самия. Затова е важно да получаваш напътствия и да имаш личен план, който да те отведе до личните ти цели.

 

Водени каузата за „Повече хора. По-активни. По-здрави“, onlinezala.bg и Атлетик Фитнес разработиха за теб първата по рода си онлайн платформа в България за:

– онлайн тренировки – за оформяне на тялото, имунитет и антистрес

– уебинари на актуални теми

– персонален тренировачен план

Започни своя път към мечтаното аз и тренирай когато и където пожелаеш с Атлетик Онлайн Зала.

 

 

 

Icon Calendar понеделник май 10, 2021
Icon Profile Катя Делипавлова

Тренировките са част от ежедневието ми повече от 20 години. Експериментирам с различни стилове упражнения. Любими са ми въздушна йога и въздушен обръч. Професионално се занимавам с маркетинг. В съчетание на двете ми страсти - тренировките и онлайн комуникациите, се роди www.onlinezala.bg А като майка на две момичета, се надявам да възпитам у тях култура за физическа активност, защото тя е ЗДРАВЕ, СИЛА, УСПЕХ.